неділю, 19 лютого 2012 р.

         Вибирайте самі

           В залежності від сезону, кожна поважаюча себе фірма випускає. як мінімум 10 моделей джинсів. Їх можна розділити на чоловічі. жіночі й унісекс(в однаковій мірі придатні, як для чоловіків. так і для жінок). У середньому,  кожна модель має близько десяти колірних варіантів.
 Жіночі джинси уперше випустила в 1981 році фірма Levі's. Вони відрізняються від чоловічих яскраво вираженою різницею між обсягом талії і стегон.

Але самими популярними сьогодні є джинси унісекс - їх не   робить тільки фірма Rіfle: ця компанія віддає перевагу сугубо чоловічим і жіночим моделям.
Джинси різних марок відрізняються один від одного по крою, особливості якого тримаються в найсуворішому секреті. Наприклад, знаменита 501 модель Levі's більше ні в кого не повторюється – це прямі класичні джинси на ґудзиках зі злегка заниженою талією, придатні як для чоловіків, так і для жінок. Їх почали випускати в 1850 році, з тих пір вони практично не змінилися.
Хоча існують класичні моделі, що цілком повторюються у всіх виробників джинсів.
З фасонів самими популярними є універсальні джинси –прямі чи кльошеві, із заниженою талією, що прекрасно підійдуть як худощавим хлопцям, так і струнким дівчинам.
А жіночі моделі можна порекомендувати схильним до повноти дамам – такі джинси допоможуть сховати недоліки фігури.
Дуже популярні сьогодні джинси стрейч, що вперше з'явилися сім років тому. Вони зручні тим, що прекрасно підкреслюють фігуру і не витягаються на колінах, тому що шиються з прогумованої бавовни (90 відсотків бавовни і 10 відсотків прогумованої нитки).
Зараз у моді джинси синього кольору, які можна назвати "назад, у минуле": вони практично не варені і дуже нагадують радянські джинси, що носили в 70-х роках. Але, на відміну від своїх попередників, після прання вони практично не "сідають".
 З кольорів у моді бежевий, хакі, темно-синій, зелений, маслиновий, а також білий і жовтий. Крім того, актуальний сірий, антрацит, нічний син, цегельний, бордо.

Немає коментарів:

Дописати коментар